Support
Herhalende aflevering SMS

Waarom krijgt de ontvanger de berichten meerdere malen binnen?

Nathalie Belchior Massa avatar
Geschreven door Nathalie Belchior Massa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat berichten meerdere malen bij een ontvanger worden afgeleverd. Dit wordt veroorzaakt doordat de handset (telefoon van de ontvanger) geen signaal van ontvangst teruggeeft aan de operator, waardoor de operator weer probeert af te leveren. Het bericht is een loop terecht gekomen. Een oplossing om het probleem bij de ontvanger op te lossen, is de telefoon opnieuw opstarten. Het kan zijn dat het toestel nu wel een signaal afgeeft naar de operator waarna het probleem is opgelost. Spryng kan het bericht helaas niet uit de loop halen, omdat dit is afgeleverd op het netwerk (het is een probleem tussen operator en handset). Aangezien het bericht slechts één keer wordt verstuurd, worden er ook slechts eenmalig kosten in rekening gebracht voor het zenden van het bericht.