Alle collectiesSupport
Vertraagde berichten

Waarom komen mijn verstuurde berichten vertraagd aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vertraagde levering van een SMS-bericht kan verschillende redenen hebben. Het is mogelijk dat de telefoon was uitgeschakeld op het moment van verzending. In dat geval proberen we het bericht enkele keren opnieuw te bezorgen.

Het is ook mogelijk dat de vertraging door het netwerk zelf werd veroorzaakt. Meestal houdt de vertraagde levering verband met een verbroken verbinding tussen de provider en de handset. Een reset van de telefoon herstelt de verbinding en zorgt ervoor dat de SMS alsnog kan worden afgeleverd.

Als dit probleem vaker voorkomt neem dan contact op met onze supportafdeling. Wanneer u een voorbeeld heeft van maximaal zes dagen oud, kunt u door ons een onderzoek laten uitvoeren. Geeft u dan alstublieft de volgende zaken aan ons door: gebruikersnaam, het telefoonnummer waar de berichten niet op binnenkomen en datum en tijdstip van verzenden.