Tarieven
Melding lage creditstand

Hoe ontvang ik een melding bij een lage creditstand?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Spryng werkt, tenzij anders is overeengekomen, op een prepaid basis. Dit betekent dat uw creditsaldo vooraf moet worden aangevuld om gebruik te maken van onze service. Om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende saldo op uw account heeft staan, kunt u een minimum credit alert instellen.

Als u bent ingelogd, selecteert u ‘Instellingen’. Hier kunt u een low-credit alert instellen. Dat betekent dat u een melding ontvangt zodra het aantal credits op uw account een bepaald minimum heeft bereikt. Kiest u voor een melding per SMS, noteer dan vóór het telefoonnummer de juiste landcode: zonder 00 of +-teken (bijvoorbeeld: 31612345678).

Spryng adviseert om een alert in te stellen bij 50% van de totale order. Uit ervaring blijkt namelijk dat bij regelmatig gebruik van de SMS-service het saldo kan zakken door bijvoorbeeld:

• Het overbruggen van een weekend en/of periode;

• Een grote batch berichten die is klaargezet;

• Gegevens die ontbreken bij uw herhalingsaankoop, waardoor uw aankoop niet meteen verwerkt kan worden.

Voor afnames boven de 5.000 credits kan Spryng uw account monitoren en ervoor zorgen dat u nooit zonder credits komt te zitten. Neem hiervoor contact op met ons supportteam.