WhatsApp Business

Wat is WhatsApp Business?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

WhatsApp Business maakt het mogelijk voor elk bedrijf om dit platform voor zakelijke doeleinde te gebruiken. De app is gemaakt voor contact tussen kleine ondernemingen en klanten. Met behulp van extra tools kan de gebruiker van de app gemakkelijk automatisch berichten versturen en sorteren. Een account op het chatplatform voor sales- of supportdoeleinden biedt bedrijven de mogelijkheid om op een persoonlijke en snelle manier met hun klanten te communiceren.

Op dit moment is Spryng aangesloten bij de officiële WhatsApp. Of wij klanten verder kunnen helpen hangt echter af van het bedrijf en de toepassing. Er zijn ook onofficiële manieren om WhatsApp in te zetten, maar die levert Spryng niet. Voor meer informatie over WhatsApp Business kunt u contact opnemen met ons salesteam.

De voordelen van Whatsapp for Business

• Geverifieerde afzender: Laat klanten direct weten met welke organisatie ze in contact zijn.

• Rijkere content: RCS maakt het mogelijk om afbeeldingen, GIF’s en andere content te delen over het mobiele netwerk.

• RCS maakt het mogelijk om de conversieratio van uw bedrijf te verbeteren.

• Het inzetten van chatbots is ook mogelijk met RCS.