Virtual Mobile Number

Hoe kan ik SMS-berichten ontvangen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

SMS-berichten kunnen worden ontvangen in uw account of uw e-mail door het nemen van een Virtual Mobile Number. Een Virtual Mobile Number (VMN) is een lang nummer, ook wel ‘long code’ genoemd, dat wordt gebruikt om berichten te kunnen ontvangen. De binnenkomende berichten kunnen op twee manieren worden bekeken: op een URL of e-mailadres. Dit kunnen onze klanten zelf aanpassen in hun account. Er kan maar één e-mailadres opgegeven worden. Instellingen van deze e-mail kunnen er wel voor zorgen dat de berichten automatisch naar andere e-mailaccounts worden doorgestuurd. Aanschaf van een VMN kan door contact op te nemen met ons supportteam.

Het opzetten van een VMN is binnen maximaal drie werkdagen gerealiseerd, afhankelijk van eventuele extra wensen.

De voordelen?

Een Virtual Mobile Number (VMN) maakt het mogelijk voor de klanten om te reageren op SMS-berichten die ze krijgen van een bedrijf. Door de berichten door te sturen naar een telefoonnummer, e-mailadres of een URL kan het bedrijf de berichten overzichtelijk ordenen en interactieve communicatie starten via het mobiele netwerk. Oproepen naar dit nummer kunnen ook worden doorgeschakeld naar een telefoonnummer, zodat het bedrijf geen belangrijke oproepen misloopt.