Virtual Mobile Number

Wat is een Viritual Mobile Number?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Virtual Mobile Number (VMN) is een mobiel nummer waar SMS-berichten op ontvangen kunnen worden. VMN wordt veelal ingezet bij tweewegcommunicatie. Via een VMN kun je SMS-berichten ontvangen per SMS, mail of een URL. Het versturen van een SMS naar een VMN valt voor de verzender van het SMS-bericht meestal binnen de bundel van het abonnement en brengt dus veelal geen extra kosten met zich mee. Dit is echter afhankelijk van het type abonnement.