SMS Authenticatie

Wat is SMS Authenticatie en waarom wordt het ingezet?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

SMS Authenticatie is het beveiligd versturen van eenmalige inlogcodes en wachtwoorden per SMS. Door middel van Two Factor Authentication (2FA) of One Time Password (OTP) verificatie per SMS worden applicaties en bedrijfssoftware extra beveiligd. Met tweestapsverificatie voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw account. Op die manier hebben hackers niet genoeg aan alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord om in uw account te komen. Het gebruik van makkelijke wachtwoorden leidt wereldwijd tot een verlies van miljarden euro’s. SMS Authenticatie beschermt uw bedrijf tegen onnodige kosten.