Cookies

Waarom gebruikt Spryng cookies?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een cookie is een klein bestandje dat wordt opgeslagen op uw computer of telefoon. Spryng maakt gebruik van cookies om uw voorkeuren te onthouden en om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen Spryng ook in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze aan te blijven passen aan de wensen van onze gebruikers. Spryng maakt gebruik van functionele en analytische cookies.