Beveiliging
Bewaken van systeem-hardening

Hoe worden de hard- en software, waarop de diensten van Spryng worden gehost, gehardend tegen aanvallen van hackers?

Nathalie Belchior Massa avatar
Geschreven door Nathalie Belchior Massa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het datacenter waarbinnen de software en hardware van Spryng draait, voldoet aan de meest uitgebreide versie van de ISO 27001 en NEN 7510 certificering. In de Statement of Applicability (SoA) kunnen gecertificeerde partijen bepalen welke controls op hen van toepassing zijn. Het datacenter heeft alle 133 controls geïmplementeerd.