Bearer token

Hoe genereer ik een REST API Key/Bearer token?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het gebruik van onze REST API gebruikt u altijd een directe route. Om deze route te kunnen koppelen tijdens de integratie van uw REST API, gebruikt u een Bearer Token.

Na goedkeuring door onze supportafdeling is de Bearer Token in uw account terug te vinden wanneer u zich aanmeldt bij uw account, onder het kopje ‘Mijn profiel’.

Let op! Deze is eenmalig zichtbaar en verdwijnt bij het verlaten van de pagina. Als u de link niet goed heeft opgeslagen kunt u uw oude API Key verwijderen en een nieuwe genereren.