Subaccounts
Beheren sub-accounts

Hoe beheer ik mijn sub-accounts?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder het kopje: ‘Sub-account beheer’ vindt u een overzicht van uw sub-accounts. U kunt een sub-account verwijderen, tijdelijk uitschakelen of inloggen in het account. Wanneer u inlogt in een specifiek sub-account, komt u opnieuw op het platform, maar ditmaal op het platform van uw sub-account.

U kunt alleen via het hoofdaccount een sub-account aanmaken. Om een extra sub-account toe te voegen klikt u op de ‘+’ button rechts bovenin het scherm. Vervolgens specificeert u de gebruikersnaam door een herkenning achter de underscore (_) te zetten.

Op het sub-account hoeft u nooit credits op te waarderen. Credits lopen via het hoofdaccount. Nadat u een sub-account heeft aangemaakt, werkt dit hetzelfde als een hoofdaccount. Nog vragen? Raadpleeg dan de supportafdeling van Spryng.