Contacten
Contacten importeren

Hoe importeer ik een lijst van gegevens naar mijn Spryng account?

Nathalie Belchior Massa avatar
Geschreven door Nathalie Belchior Massa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om contacten toe te voegen vanuit een extern (Excel) bestand.

Let op: het Excel bestand dient opgeslagen te zijn als CSV (gescheiden door lijstscheidingstekens). Indien u gegevens importeert van een niet-Windows omgeving (Mac e.d.), denk er dan aan dat dit een save-as CSV-bestand met Windows opmaak is. Wanneer u de gegevens niet op de juiste manier opslaat, kan het importeren van uw gegevens in het adresboek ook niet goed worden verwerkt.

Het is belangrijk dat het telefoonnummer altijd in kolom A geplaatst wordt in het Excel bestand. In kolom B kunt u eventueel de naam invoeren van het desbetreffende nummer. In kolom C en D kunt u tevens nog zelfgekozen gegevens plaatsen (tijd van een afspraak, datum, gepersonaliseerde link, etc.). Het uploaden van contacten via Excel is handig als u een gepersonaliseerde SMS wilt versturen.