Status/Verbruik SMS
Details status verbruik

Waar kan ik een overzicht, inclusief de status van verstuurde SMS-bericht(en) vinden?

Nathalie Belchior Massa avatar
Geschreven door Nathalie Belchior Massa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit kan op verschillende manieren:

Dashboard
Wanneer u bent ingelogd op ons platform, kunt u bij ‘Dashboard’ een overzicht vinden van de verstuurde berichten van vandaag, van de afgelopen zeven dagen en van de afgelopen twee maanden. Voor een gedetailleerder overzicht klikt u hier op: ‘Complete historie bekijken’.

Historie
Hier vindt u een overzicht van het aantal verstuurde berichten met het daarbij horende creditverbruik, onderverdeeld in jaren en maanden. Ook uw dagelijks gebruik vindt u hier terug door de gewenste maand te selecteren. Wanneer u vervolgens op een specifieke dag klikt ziet u ook de afleverstatus van de berichten van die dag. Uw verbruik is tot vijf jaar terug te zien.

SMS Log
Onder het kopje ‘SMS Log’ vindt u een overzicht van alle door u verzonden berichten. Verder kunt u zoeken naar de afleverstatus van specifieke berichten of de afleverstatus van berichten gedurende een specifieke tijdsperiode. Indien u een batch heeft gepland, vindt u die hier ook terug. Het is ook mogelijk om een exportbestand te maken van de verzonden berichten. De inhoud van berichten kunt u tot 90 dagen inzien. Indien u dit een te lange periode vindt, kan dit aangepast worden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze supportafdeling.

Retour URL-afleverrapporten
U kunt de status van elk afzonderlijk bericht ontvangen via een delivery report (afleverrapport). Deze functie is te vinden onder ‘Instellingen’. Daarin staat per bericht of het is verzonden (sent), gearriveerd (delivered) of dat er iets is misgegaan bij de verzending (failed). Het instellen van delivery reports is alleen mogelijk indien u onze API heeft geïntegreerd in uw systeem. Wanneer u gebruik maakt van het SMS platform zonder onze API, vindt u de afleverstatus van berichten terug bij ‘SMS Log’.