Verificatie-SMS

Waarom sturen we u een verificatie-SMS?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze vorm van tweestapsverificatie (2FA) gebruiken wij om vast te stellen dat u daadwerkelijk bent wie u zegt te zijn. De identiteit van u als gebruiker wordt hierbij namelijk vastgesteld, ofwel, geverifieerd.

Daarnaast nemen we contact met u op naar aanleiding van het door u aangemaakte account. Dit kan telefonisch contact zijn of per e-mail.

We raden u dus ten zeerste aan om een correct telefoonnummer in te voeren, zodat u toegang kunt krijgen tot ons platform.