Testen

Hoe kan ik de SMS-service van Spryng testen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om onze SMS-service via het online platform of de geïntegreerde API te testen met testcredits. Deze kunnen worden gebruikt door SMS-berichten naar uw eigen, geverifieerde nummer te verzenden of naar een ander zelfgekozen nummer.

Voor het verkrijgen van testcredits dient u eerst een account aan te maken. Vervolgens zal Spryng contact met u opnemen om uw behoeften te analyseren, waarna de testcredits op uw account worden geplaatst. U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met Spryng.

Spryng adviseert om tijdens het testen SMS-berichten te versturen naar nummers van telefoontoestellen die u bij de hand heeft, zodat u de SMS ook daadwerkelijk ziet binnenkomen.