Account aanmaken

Hoe kan ik een account aanmaken?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een account aan te maken gaat u naar de startpagina (homepage) van onze website en klikt u op de knop ‘Aanmelden’. Geef vervolgens de volgende informatie op:

• gebruikersnaam;

• e-mailadres;

• wachtwoord;

• organisatienaam;

• telefoonnummer.

Om een account aan te maken moet u tevens de algemene voorwaarden en de privacy policy accepteren. Geef ook aan of u graag op de hoogte blijft van al ons actuele nieuws en klik op de knop:

Ter verificatie ontvangt u daarna een SMS op het door u aangegeven telefoonnummer met daarin een verificatiecode. Om uw account te activeren dient u deze code in te vullen.

Nu bent u klaar om te starten! Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.